fredag, oktober 28, 2005

Oktober sok færdig


Jeg er færdige med min oktober sok, jeg lavede zig zag mønstret i rødmeleret garn i bomuld, uld, lækkert garn..

Mary Hue, vanter og halsedisse til mor her...


Ja, nu har hele familien snart fået vinter tøj, så jeg skulle også lige have lidt vanter, hue og en halsedisse...Mary hue og vanter er lavet af en tråd 1 mohair og 1 tråd strømpegarn...Halsedissen er lavet i dobbelt strømpegarn..

Hue til Kevin


Når sønnen havde fået vanter, skulle han selvfølgelig også have en hue, strikket i dobbelt strømpegarn fra fortissima.

fredag, oktober 21, 2005

Mystery shawl along 2, clue 3


Så blev jeg færdig med clue 3, 10 min før clue 4 kommer, det er da igod tid ik..., jeg synes nu at det bliver et rigtig godt sjal...

mandag, oktober 17, 2005

Mystery shawl along 2, clue 2


Så er jeg færdig med Clue2 i Mystery shawl along 2, jeg er lidt bagud, for clue 3 kom i fredags, men hvad jeg har ferie, så måske når jeg at indhente det, den er altså lidt svær og man skal godt nok koncentrere sig for at få det hele med.

søndag, oktober 16, 2005

Vanter til Kevin


Ja, de vanter er super hurtige at strikke, så jeg er lige blevet færdig med et par til min søn Kevin...Jeg har lavet dem i dobbelt strømpegarn, en ensfarvet og en blå meleret.

fredag, oktober 14, 2005

Bogmærke Hardanger broderi


Jeg har fået en bestilling på et bogmærke i hardanger broderi, så det måtte jeg jo lige knibe ind imellem alle mine strikke projekter..

Det er lavet på mørkeblå stof, med mixede farver perlegarn i grønne, blå og gule farver..

Mary Hue og Vanter til Julia



Det er jo ved at være vinter tid, og Julia skulle lige have nogle nye vanter og en hue, til vinterhalv året og det skulle jo passe sammen med flyverdragten der er indkøbt..Mary huen er strikket af 1 tråd sokkegarn (opal) og 1 tråd mohair (play it) jeg har lavet lidt om på opskriften, for den var jo til en voksen...

Vanter er strikke af Opal garn 1 tråd lyserød ensfarvet og 1 tråd animal flamingo..

torsdag, oktober 13, 2005

Se min mor med hendes fødselsdagsgave


Så har vi været til fødselsdag hos min mor, og det kan nok være hun blev glad for det jeg havde lavet, det havde hun slet ikke regnet med, så jeg lokkede hende til at tage det på så jeg kunne tage et billede...

tirsdag, oktober 11, 2005

Fødselsdags gave til min mor


Ja, så blev jeg i sidste øjeblik færdig med vores fødselsdagsgave til min mor, den skal afleveres i morgen hvor vi skal ind og drikke kaffe, sammen med hele familien..

mandag, oktober 10, 2005

Strikkefestival fortsat





Mohair garn
Originally uploaded by helleconf.
Som lovet på indlægget nedunder, så er her noget af det garn jeg købte på Strikkefestival.

Strikkefestival

Et lille referat fra vores tur.

vi ankom fredag kl. 16.00 på Silkeborg vandrehjem, som ligger lige ned til gudenåen, vældig idyllisk..Der sad vi udenfor og strikkede, vejret var så dejligt og ikke spor kold, så vi kunne sidde der og strikke indtil vi skulle spise kl. 18.00, vi kendte jo ikke ret mange så kunne man jo sidde der og lære nogle at kende, mens man strikker.

Efter dejlig aftensmad, og jeg siger jer man skulle tro vi var på 5 stjernet hotel, det smagte fantastisk. Så var der jo adskilige af pigerne der forhandler garn, så der blev krammet og købt ind, jeg købte en ny omgang Kauni, den nye grønne, den er så flot. Og så købte jeg noget hjemmefarvet tyrkis uldgarn 200 g. det er så flot.. jeg købte også noget dejligt lyseblåt og mørkeblåt mohair garn til meget billige penge, ja man skal have en god rygrad hvis man skulle tage derfra uden at købe noget som helst garn.



Ja, så blev der jo strikket videre, men snakken om opskrifter o.s.v.

næste dag efter morgenmaden, var vi en tur ude og kigge på garnforretninger, jeg var nu kun I Filita, en dejlig forretning, det er godt der ikke er så langt til Silkeborg, for jeg så en model der, jeg er nødt til at strikke..

Efter frokost, havde vi workshops af forskelige arter, bla. I domino strik, og hvordan man laver kanter på sit strikketøj, hvordan man laver sine egne strikke markører og der var også en workshop I anden strikketeknik men jeg kan lige nu ikke huske navnet, jeg deltog i den med domino strik, det er vældig sjovt og jeg skal selvfølgelig have prøvet det noget mere af.

Resten af dagen gik jo så med mere snak, sammenlign af strikke opskrifter, køb af garn, og så strikkede vi selvfølgelig...

Søndag var jo hjemrejse dag, venskaberne blev pudset af og ja, det var sådan en oplevelse, men jeg er stadig vældig træt, så det er godt jeg har fri idag.

Jeg prøver at ligge et billede ind af alt det garn jeg har købt...

fredag, oktober 07, 2005

Mystery shawl along 2



jeg er hoppet med på Mystery Shawl Along 2 og vi fik sidste fredag clue 1 og clue 2 skulle så komme senere idag, jeg har lavet clue1 i to forskelige garner og jeg ved ikke rigtig hvilken en af dem jeg fortsætter med.

Det længst til venstre er strikket I Bomuld og en tråd Viscose, det ser rigtig flot ud, det skinner.

Det længst til højre er strikket I mohair garn fra garnstudio.

Kauni sjal



Her på falderæbet, lige inden jeg skal afsted til strikke festival i Silkeborg, nåede jeg lige at blive færdig med min udgave af Kauni sjalet.

Jeg har lavet hulmønster I og jeg synes selv at det er blevet rigtig godt, jeg er glad for det.