onsdag, marts 01, 2006

GAAA tæppet



Og endelig det sidste jeg har at vise frem er, at jeg er med i GAAA knit along hos webstrikkerne

Så nu har jeg fået lavet min januar og februar firkant, ja de var altså færdig i den rigtige måned, det er lidt svært at se her på billedet men de bliver lavet i 2 forskelige grønne farver og garnet er kamgarn fra Grønhøj garn købt hos Gitte i garnlaget i Århus.

Første forsøg i en filtet taske



Jeg er medlem af et forum der hedder Rokken og der har været en del snak om tasker og filtning, og der har været rigtig mange flotte..Så inspireret af dem fandt jeg denne opskrift der hedder Felted Booga Bag, kan ikke huske hvor jeg har den fra, måske inde fra Webstrik..

Jeg har lavet den i Noro garn jeg har købt hos Birthe P i Garngalleriet/Ry, det er dejligt at strikke af og sikke nogle farve skift, jeg er helt vild med garnet.

Tørklæde med løbe masker..



Jeg var jo en del syg her i starten af det nye år, og jeg er så taknemmelig at jeg har en sød veninde der hedder Jette og er enlig mor til 2 piger, og alligevel har hun overskud til at hjælpe mig med at handle og køre mine børn til fødselsdage o.s.v. Så jeg lavede dette tørklæde til hende som tak..

Det er lavet I mohair og stigegarn og med løbemasker hvilket jeg synes var ret sjovt at lave og super hurtigt...

Trøje til min søn



Så er jeg også endelig blevet færdig med en trøje til min søn, garnet er fra Lang købt hos Markno, men jeg synes farver er så kedelig, så jeg havde lidt problemer med at få den færdig, men min søn vil ikke have noget med for mange farver på..Han ville også have at halsen på trøjen er lidt stor, for stor synes moren men sønnen er tilfreds..

En ny hue til min datter


Min datter ville gerne have en ny hue, så jeg købte garn til denne her. Mønstret er fra Rosenlund og garnet hedder Eleganza og Limbo..dejligt blødt men acryl garn, men barnet er glad for sin hue.

Kauni sjal med løbe masker



Jeg har længe lovet en veninde at lave et sjal til hende i Kauni garn, men hun havde et par betingelser, det skulle være løst strikket og med løbemasker, så jeg skulle op på en stor pind, jeg tror jeg brugte pind 8...

Hvis jeg selv skulle have brugt det, så ville jeg ikke have været tilfreds med det, men hun sagde at det var lige være hun gerne vil have..

Aran trøje i Silky garn



Puha det er længe siden, jeg har skrevet noget her, men sygedom og træthed har gjort mig doven...så det eneste jeg har lavet er strikke.

Jeg blev endelig færdig med min Aran trøje lavet i Silky garn, viscose og bomuld super lækkert at strikke I.