torsdag, juli 20, 2006

En enkelt lille taske mere...














Jeg er blevet lidt bidt af og lave tasker, så her er en mere...selve tasken er strikket i Cocoon fra HP garn (mener jeg), og hanken i yabba garn fra hjertegarn.

Jeg vil nok ikke bruge Cocoon igen, jeg synes det filter alt for meget, selvom jeg kunne havde den i vaske maskinen v/40 grader.

lørdag, juli 15, 2006

Et par tasker er færdige


I denne sommervarme, er det lykkes mig at bliver færdig med 1 taske strikkt i islands uld (stobbi) og bagefter valket den.




















Jeg faldt over denne lille selskabstask da jeg for første gang var ude i Højbjerg og kikke i butik Himmelblå (lækker butik), så der måtte selvfølgelig garn med hjem til den og her er den så færdig.

søndag, juli 02, 2006

Der er da også blevet strikket lidt til mig selv.


Jeg er blevet færdig med en top strikket af noget garn med Viscose og bomuld, silke I, deet hedder fuego, tror jeg nok.









Her et Mørkebrunt sjal i dobbelt tynd bomuldsgarn, mønstret har jeg fra et ugeblad, tror det var femina, det var sjovt at strikke.



mønstret tæt på.

bluse og top til 2 søstre.

Jeg har en meget god veninde herude, der altid hjælper mig, når jeg har brug for det, det synes jeg at jeg vil takke hende for, så derfor strikkede jeg sommerbluse og top til hendes 2 piger.




Her ses den, jeg har strikket den I, multifarvet bomuldsgarn i blå og grønne farver.




Her ses den nederste kant, den er jeg helt vild med, den må bruges i flere toppe.



hul mønstret tæt på










Jeg hæklede en lyserød sommerbluse til lillesøsteren med små hjerter, den blev faktisk rigtig god. Den er hæklt i noget tynd bomuldsgarn fra grønhøj garn nr. 12.






her hjerte mønstret tæt på.

Der sker da lidt på matriklen

ja, det er jo ikke så tit jeg får blogget, men det er ikke fordi, jeg ikke strikker der bliver da noget færdig.



En enkelt kortærmet bluse strikket i noget forholdsvis tyk garn der hedder soon, halv acryl og halv bomuld.

Her ses mønstret tæt på, det er vævestrik i to farver.

Min hemmelig ven gave


Jeg har tilmeldt mig til nordisk hemmeligven nr. 4, jeg har lige modtaget min gave og jeg er rigtig glad for den, se lige her hvordan den var pakket ind.





flot ikke, her er indholdet af pakken, 2 ngl. alpaca garn i mørkegrøn og beige, lidt norsk te og noget til at blande til limonade, lidt sødt til tanden uhmm jeg elsker chokolade. en meget hyggelig pakke.



Og til slut vil jeg lige vise jer,hvad der også var i min pakke. Disse små søde maskemarkører små sommerfugle, de er så søde..